Mr. Paola Cimegotto VenemaMr. Paola Cimegotto Venema heeft Italiaans en Internationaal Recht gestudeerd aan de Universiteit van Trento en Spaans Recht aan de Universiteit van Madrid.

Zij is bij de Italiaanse, Spaans en Nederlandse Ordes van Advocaten ingeschreven.

Mr. Cimegotto Venema is langer dan 15 jaar actief als juriste in het Italiaanse en internationale bedrijfsleven en was lange tijd werkzaam voor grote Italiaanse bedrijven in Italië. Zij heeft voor hen zakelijke relaties met grote Nederlandse bedrijven opgestart. Ook heeft zij Nederlandse bedrijven in de Italiaanse markt geïntroduceerd.

Inmiddels heeft zij zich in Nederland gevestigd, maar bevindt zich regelmatig in Italië om Nederlandse cliënten in Italië juridisch bij te staan.

De moedertaal van Mr. Cimegotto Venema is Italiaans maar zij spreekt tevens vloeiend Nederlands, Engels en Spaans. Zij heeft ruime ervaring met het procederen in Italië en met alle formaliteiten die daarbij komen kijken.

Mr. Cimegotto Venema heeft veel ervaring met het begeleiden van Italiaanse bedrijven in Nederland, waaronder het oprichten van B.V.'s en andere rechtspersonen en vice versa voor Nederlandse bedrijven die in Italië een onderneming willen beginnen of in Italië zaken willen doen.

Werkwijze

Door haar ervaring in het bedrijfsleven spreekt ze de taal van de ondernemer en weet wat ondernemen betekent. Het voorkomen van juridische problemen is haar werkwijze en probeert deze altijd op een snelle en pragmatische manier op te lossen.

Problemen ontdekken en een snelle en efficiënte oplossing voor uw bedrijf suggereren is haar sterke kant en is wat u van haar kunt verwachten. Ze werkt samen met de ondernemer om een solide en praktische juridische basis aan het bedrijf te geven. Op deze manier kan de ondernemer zich bezig houden met waarin hij goed is en wat hij leuk vindt.

Voor haar klanten is zij altijd bereikbaar. Zij hoort graag van te voren wat een klant van plan is dan naderhand een lang gesprek te moeten voeren om een probleem op te lossen … van te voren vragen stellen is ook een manier om problemen te voorkomen!
Heeft u vragen die buiten haar specialiteiten vallen, kunt u toch bij haar terecht. Zij kan gebruik maken van de kennis van collega's uit haar netwerk.

Er is een uniek samenwerkingsverband tussen SLENCS en de Ruiter Advocatuur dat ervoor zorgt dat u niet alleen voor uw adviezen maar ook voor alle eventuele procedures die moeten worden gevoerd in Nederland, Italië en Spanje bij Slencs terecht kunt.Mr. Sonia OrofinoAdvocatenorde te Bari (Italië)

Expertisegebieden: Italiaans belastingrecht, civiel, familie en arbeidsrecht

Talen: Italiaans (moedertaal), Engels (vloeiend in woord en geschrift)

Zij heeft veel zaken gewonnen waarbij particulieren betrokken waren.

Haar manier van werken volgt de regel: nooit het belang vergeten van het opbouwen van een goede relatie met klanten, collega's en met de vertegenwoordigers van de overheid. Deze relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Het succes is het resultaat van het werk, de professionaliteit en constante postopleiding studies.

Zij is gespecialiseerd in de vergelijking tussen de Italiaanse en de Nederlandse belastingwetgeving.

Zij helpt de Italiaanse en buitenlandse ondernemers om uit het doolhof van de fiscale regelgeving te komen. Zij maakt begrijpelijk wat bijna altijd zeer complex blijkt te zijn.

Het beschermen van de belangen van haar cliënten is haar prioriteit.